Ricotta i waniliowe Ravioli z sosem pomarańczowo-miętowym

Ricottan i waniliowe Ravioli z sosem pomarańczowo-miętowym mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 623 kalorie, 21g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cukru, soku pomarańczowego, liści mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać waniliową fasolę, możesz śledzić to danie główne z Mini bułeczki waniliowe z polewą z fasoli waniliowej jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ravioli Nadziewane fasolą Fava, ricottą i miętą z sosem brązowo-maślanym, Ravioli Z Buraków Nadziewane Ricottą, Kozim Serem I Miętą, oraz Ravioli wieprzowe z sosem do zanurzania w occie limonkowym i słodowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
* Można znaleźć na specjalnych rynkach azjatyckich.
Olej roślinny do smażenia
W małej misce połącz ser ricotta, cukier, ekstrakt waniliowy, liście mięty i skórkę pomarańczową. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i dobrze wymieszać. Za pomocą pędzla do ciast umyj brzegi owijek doniczki z ubitym jajkiem. Łyżka 1 łyżeczka mieszanki ricotta do środka opakowania potticker. Złożyć ciasto na nadzieniu, aby stworzyć kształt półksiężyca. Szczypta krawędzie ciasta do uszczelnienia.
W dużym rondlu o ciężkim dnie wlać wystarczającą ilość oleju, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi.
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do oleju osiągnie 375 stopni F. (Jeśli nie masz termometru, kostka chleba zbrązowieje w ciągu około 3 minut.) W partiach smażyć ravioli przez 30 sekund z każdej strony na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
W małym rondlu, połączyć sok pomarańczowy i cukier na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw syrop do ostygnięcia na 20 minut. Wymieszać z posiekaną miętą.
Wlać sos zanurzeniowy do małej miski zanurzeniowej i podawać razem z ravioli.