Ricotta i kandyzowane puddingi owocowe

Ricotta i kandyzowane puddingi owocowe
Jeśli 89 centów za porcję spada w budżecie, Ricottan i kandyzowane puddingi owocowe mogą być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ricottę z pełnego mleka, wysokiej jakości kandyzowane owoce, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ricottan i kandyzowane owoce Semifreddo, Piernikowe puddingi z kandyzowanymi jabłkami, oraz Ricottan i puddingi z fasoli waniliowej.

Instrukcje

1
W małym rondlu posypać żelatynę mlekiem i pozostawić do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Całe jajko, żółtko i cukier ubić w małej metalowej misce za pomocą ręcznego miksera elektrycznego do wymieszania. Ustaw miskę na rondlu z ledwo gotującej się wody i ubić mikserem do bladego, grubego i potrojonego w objętości, o 5 protokół. (
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
CukierCukier
WodaWoda
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Mieszanina powinna kopiec po upuszczeniu z ubijaczy.)
4
Wyjąć miskę z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podgrzać mleko na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna się rozpuści, a następnie ubić do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
MlekoMleko
JajkoJajko
6
Ricottę zmiksować w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
7
Dodaj owoce, czekoladę, Skórki, wanilię, cynamon i szczyptę soli i pulsuj do wymieszania, a następnie przelej do miski. Wymieszać jedną trzecią mieszaniny jaj, aby rozjaśnić, a następnie złożyć pozostałą mieszaninę jaj delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
OwoceOwoce
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Śmietanę ubić w misce z oczyszczonymi ubijakami, aż utrzyma się miękka pika, następnie delikatnie, ale dokładnie złożyć w mieszankę ricotta. Łyżkę do lekko naoliwionych ramekinów i schłodzić, przykryte, aż do jędrności, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Uruchom nóż wokół krawędzi każdego ramekina, a następnie zanurz ramekin w misce z gorącą wodą z kranu 10 sekund. Odwróć talerz nad każdym ramekinem, a następnie odwróć budyń na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
* Jajka w tym przepisie nie będą w pełni ugotowane. Jeśli salmonella jest problemem w Twojej okolicy, możesz użyć jaj pasteryzowanych, takich jak Davidson ' s· * puddingi można schłodzić do 2 dni. * Przygotuj pył czekoladowy, drobno siekając 1/2 oz słodko-gorzkiej czekolady (nie niesłodzonej) w robocie kuchennym. Potrząśnij nim na sitku nad puddingami po odkręceniu ich na talerze lub nad talerzami przed odkręceniem puddingów.* Olej nóż przed posiekaniem kandyzowanych owoców, aby zapobiec przywieraniu.* Dostępny przez Fauchon (866-308-591
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Owoce KandyzowaneOwoce Kandyzowane
CzekoladaCzekolada
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
NóżNóż
SitoSito
2
lub
3
Katalog Baker (800-827-6836).
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn