Ricotta i kanapka z pomidorami
Need a danie główne Wegetariańskie? Ricottan i kanapka z pomidorami może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 23G białka, oraz 28g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, majonez, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Kanapka Z Brzoskwinią, Pomidorem I Ricottą, Moja Ulubiona Kanapka Z Ricottą, oraz Kanapka Śniadaniowa Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Ułóż plastry pomidora na przygotowanej blasze do pieczenia. Top każdy plasterek z serem ricotta; posypać włoską przyprawą na ser ricotta; miejsce pod rozgrzanym brojlerem, aż ser zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Rozprowadzić 1 łyżkę majonezu na każdej z 2 kromek tostowego chleba wieloziarnistego. Na wierzchu dwa pozostałe kawałki tostów z plastrami sera provolone. Następnie ułóż pieczone pomidory na ser provolone. Uzupełnij kanapkę, umieszczając chleb z majonezem na pomidorach.