Ricotta Gnocchi
Przepis Ricotta Gnocchi może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 450 kalorii, 24g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, gałązkę rozmarynu, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ricotta Gnocchi, Ricotta Gnocchi, oraz Ricotta Gnocchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ricottę, jajka, 1 szklankę sera, gałkę muszkatołową i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodać mąkę, mieszając, tworząc miękkie, mokre ciasto.
Uformuj ciasto na dobrze posypanej mąką powierzchni lekko posypanymi mąką rękami na 2 (1-calowe) liny.
Pokroić w poprzek na 1-calowe kawałki lekko posypanym mąką nożem. Włożyć 1 warstwę na lekko posypaną mąką pergaminową blachę do pieczenia.
Gotować gnocchi w 2 partiach w garnku do makaronu z wrzącej osolonej wody (3 łyżki soli na 6 litrów wody), dodając kilka na raz do garnka i mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez (pokroić na pół, aby sprawdzić), 3 do 4 minut na partię. Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć w durszlaku.
Tymczasem, gotować masło z rozmarynem w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Wrzucić gnocchi z brązowym masłem na patelni i posypać pozostałą 1/2 Puchar sera. Doprawić solą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.