Ricotta Cavatelli z boczkiem i cukinią

Ricotta Cavatelli z boczkiem i cukinią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Ricotta Cavatelli z boczkiem i cukinią. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 359 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukinii, sól i pieprz, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cavatelli Z Rukolą I Ricottą Salata, Letnie Cavatelli z kukurydzą, pomidorami i cukinią, oraz Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej, głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj plamkę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpeckSpeck
3
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu plamki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpeckSpeck
5
Dodać cukinię, doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż ledwo zmięknie, o 2 protokół. Zwróć plamkę na patelnię i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
SpeckSpeck
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować cavatelli aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
CavatelliCavatelli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Dodaj cavatelli, zastrzeżone wody do gotowania i pomidora na patelni. Doprawić solą i pieprzem. Wrzucić delikatnie na umiarkowanym ogniu, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
CavatelliCavatelli
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Makaron przełożyć do dużej płytkiej miski i wymieszać z bazylią i 1/3 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Podawać od razu, przekazując dodatkowy parmezan przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn