Ricotta Cavatelli z boczkiem i cukinią

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Ricotta Cavatelli z boczkiem i cukinią. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 359 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukinii, sól i pieprz, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cavatelli Z Rukolą I Ricottą Salata, Letnie Cavatelli z kukurydzą, pomidorami i cukinią, oraz Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej, głębokiej patelni.
Dodaj plamkę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu plamki.
Dodać cukinię, doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż ledwo zmięknie, o 2 protokół. Zwróć plamkę na patelnię i usuń z ognia.
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować cavatelli aż al dente.
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu.
Dodaj cavatelli, zastrzeżone wody do gotowania i pomidora na patelni. Doprawić solą i pieprzem. Wrzucić delikatnie na umiarkowanym ogniu, aż do ogrzania.
Makaron przełożyć do dużej płytkiej miski i wymieszać z bazylią i 1/3 szklanki parmezanu.
Podawać od razu, przekazując dodatkowy parmezan przy stole.