Rick ' s Potato and chorizo Tacos With Avocado Salsa
Przepis Ricka ziemniaki i chorizo Tacos z awokado Salsan jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz awokado, meksykańską kiełbasę chorizo, grubą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chorizo i ziemniaczane Tacos z awokado Salsa Verde, Ziemniaczano-Chorizo Tacos Z Prostą Salsą Z Awokado, oraz Słodki ziemniak + Chorizo Tacos z Salsanem z czarnej fasoli i pieczonym Poblano Avocado Crema.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.