Rick Bayless ' s cukinia, kukurydza i Tacos Poblano

Rick Bayless ' s cukinia, kukurydza, i Poblano Tacos jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 177 smakoszy i kucharzy. Mieszanka meksykańskiego queso fresco, cebula, jądra wycięte z 1 kłosu kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Horchata (adaptacja: Rick Bayless), Dip Queso z tequilą Rick Bayless, oraz Rick Bayless ' s Red Chile Seafood Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku (5 quart) rozgrzać olej na średnim, aż się połysk.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż złoty, 8-10 protokół.
Dodać czosnek na ostatnią chwilę gotowania.
Tymczasem pomidory przecier w robocie kuchennym i odstawić.
Na otwartym ogniu lub pod brojlerem, piecz poblano, aż skóra zostanie zwęglona, a następnie włóż do miski i przykryj, aż skóra paruje i poluzuje. Zsuń go, opłucz miąższ i pokrój w cienkie paski.
Po zakończeniu gotowania cebuli dodać przecier pomidorowy, przykryć i gotować, często mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Podnieść ogień do średniej wysokości i dodać poblanos, kukurydza, cukinia, kolendra, i crema (lub substytut). Dobrze wymieszać, aby połączyć (dodając trochę wody, jeśli to konieczne) i gotować, aż cukinia będzie miękka, ale nie mushy. Doprawić do smaku solą.
Przelać do miski i top z pokruszonym cheee.
Podawać z ciepłymi tortillami i więcej sera do przejścia.