Ribollita (Zupa Z Włoskiej Kapusty Reboiled)

Ribollita (Zupa Z Włoskiej Kapusty Reboiled)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Ribollita (Reboiled Italian Cabbage Soup). Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 19g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.25 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, liście szałwii, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Ribollita (Zupa Z Włoskiej Kapusty Reboiled), Ribollita (Włoska Zupa Chlebowa), oraz Ribollita z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posortuj i opłucz fasolę przed umieszczeniem jej w dużym garnku z wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 5 minut. Wyłączyć ciepło, przykryć i odstawić 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Drenaż.
3
W dużym garnku umieścić fasolę, rosół z kurczaka, czosnek, liście szałwii, liście laurowe i sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 2 godziny. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wyjąć 1 szklankę fasoli. Odrzuć liście laurowe i liście szałwii. Pozostałą mieszaninę fasoli wymieszać mikserem ręcznym, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać cebulę; gotować i mieszać do przezroczystego, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Połączyć marchew, seler, ziemniaki, kapusta, boczniak Szwajcarski, i jarmuż z cebulą. Wymieszać z pomidorami. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i gotować, aż warzywa zwiędną, mieszając co najmniej raz, o 20 protokół. Wymieszać puree z fasoli i gotować 40 minut, aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać w zarezerwowanych fasoli. Dostosuj przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
JarmużJarmuż
8
Dodać kromki chleba tostowego; gotować, aż chleb jest moczony, o 10 minut dłużej. Schłodzić i przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
9
Podgrzać zupę na małym ogniu, aż do ogrzania przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
10
Podajemy każdą porcję udekorowaną 2 łyżkami parmezanu i skropioną oliwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia54
Magazyn