Ribollita (Zupa Z Włoskiej Kapusty Reboiled)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Ribollita (Reboiled Italian Cabbage Soup). Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 19g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.25 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, liście szałwii, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Ribollita (Zupa Z Włoskiej Kapusty Reboiled), Ribollita (Włoska Zupa Chlebowa), oraz Ribollita z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posortuj i opłucz fasolę przed umieszczeniem jej w dużym garnku z wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 5 minut. Wyłączyć ciepło, przykryć i odstawić 1 1/2 godziny.
W dużym garnku umieścić fasolę, rosół z kurczaka, czosnek, liście szałwii, liście laurowe i sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 2 godziny. Super.
Wyjąć 1 szklankę fasoli. Odrzuć liście laurowe i liście szałwii. Pozostałą mieszaninę fasoli wymieszać mikserem ręcznym, aż będzie gładka. Odstawić.
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do przezroczystego, o 10 protokół.
Połączyć marchew, seler, ziemniaki, kapusta, boczniak Szwajcarski, i jarmuż z cebulą. Wymieszać z pomidorami. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i gotować, aż warzywa zwiędną, mieszając co najmniej raz, o 20 protokół. Wymieszać puree z fasoli i gotować 40 minut, aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać w zarezerwowanych fasoli. Dostosuj przyprawy do smaku.
Dodać kromki chleba tostowego; gotować, aż chleb jest moczony, o 10 minut dłużej. Schłodzić i przechowywać w lodówce przez noc.
Podgrzać zupę na małym ogniu, aż do ogrzania przez, o 20 protokół.
Podajemy każdą porcję udekorowaną 2 łyżkami parmezanu i skropioną oliwą.