Rib-eyes with Beer - ONION Relish

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Rib-eyes z Beer-Onion Relish. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka steków wołowych rib-eye, jagody ziele angielskie, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grillowane steki z sosem cebulowym i cebulowym smakiem, Cebula Relish, oraz Cebula Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż brązowy i chrupiące, o 7 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki. grease.
Zmniejszyć ogień do medium, dodać cebulę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać czosnek, ziele angielskie i jałowiec i gotować 2 protokół.
Posypać mąką i wymieszać do połączenia.
Dodać piwo i cukier i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn się wchłonie i cebula są bardzo miękkie, o 20 protokół.
Rozgrzać średnio żaroodporną patelnię o dużym dnie na dużym ogniu. Steki przyprawiamy solą i pieprzem i dodajemy do patelni. Gotować, obracając raz, aż rumiane z obu stron, o 3 protokół łącznie.
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj około 5 minut (dla średnio rzadkich). Pietruszkę i boczek wymieszać z cebulą i podawać na steku.