Mansion Original Rack of Lamb to bezglutenowe danie główne. Na 9,83 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 117 g tłuszczu, oraz w sumie 1362 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka musztardy dijon, pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym, oraz Stojak Baranek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w dużym płytkim pojemniku niereaktywnym.
2
Umieścić jagnięcinę w marynacie i niech marynować w lodówce na 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Groch łuskany, Opcjonalnie
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wyjmij jagnięcinę z marynaty i grilluj stojaki jagnięce do pożądanego stopnia doneness. Na wierzch polać masłem Rozmarynowo-czosnkowym i podawać z winegretem z mięty balsamicznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Gotować czosnek w oliwie z oliwek na patelni na piecu przez 15 do 20 minut, lub aż miękkie i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
6
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
7
Dodać mieszankę czosnku z oliwą z oliwek i wszystkie pozostałe składniki do robota kuchennego i proces aż dokładnie połączone. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
W robocie kuchennym połącz musztardę, miętę, szalotkę i ocet balsamiczny, pulsując kilka razy. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli dodaj oliwę z oliwek oraz sól i pieprz do smaku. Ponownie przetworzyć mieszaninę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane