Rewelacyjny Wolno Gotowany Mostek Wołowy

Rewelacyjny Wolno Gotowany Mostek Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj rewelacyjnego wolno gotowanego mostku wołowego. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 50g białka, oraz 27 g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 612 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, pieprz mielony, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Spróbuj Wolno Gotowany Mostek Wołowy, Wolno Gotowany Mostek Wołowy, oraz Wolno Gotowany Mostek Wołowy Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać paprykę, czosnek w proszku, czarny pieprz, sól morska, i pieprz cayenne w misce, aż dokładnie połączone. Odstawić mieszankę przypraw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby i szalotki, aż grzyby uwolnią swój płyn, 5 do 8 protokół. Odstawić mieszankę grzybową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Roztopić 1/4 szklanki margaryny na dużej patelni na średnim ogniu i wymieszać 1/4 szklanki sosu Worcestershire. Rub mostek wołowy dokładnie z mieszanką przypraw; umieścić mostek do margaryny i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Mostek WołowyMostek Wołowy
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Brąz mostek dobrze ze wszystkich stron, około 5 minut na stronę. Jak sos Worcestershire gotuje się na mostku, wlać więcej, o 1/2 puchar na raz, aż 1 1/2 Puchar sos Worcestershire został dodany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
6
Umieść stojak w ciężkim piecu holenderskim; umieść mostek na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
7
Wlać sos Worcestershire Pan kapie, czerwone wino, woda, czosnek, i bulion wołowy. Top mostek z mieszaniną grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Mżawka 1 łyżka sos Worcestershire na grzyby i top z 2 łyżki pokrojone niesolonej margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Przykryć holenderski piekarnik i piec mostek w nagrzanym piekarniku przez 3 godziny. Zmniejszyć ogień do 300 stopni F (150 stopni C) i piec 1 więcej godzin. Obniżyć temperaturę piekarnika do 225 stopni F (105 stopni C) i piec 1 dodatkową godzinę. Podlewać patelnią co godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Pozostawić mostek na około 20 minut przed krojeniem cienko przez ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
11
Podawać z sosem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia34
Magazyn