Rewelacyjny Wolno Gotowany Mostek Wołowy

Rewelacyjny Wolno Gotowany Mostek Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj rewelacyjnego wolno gotowanego mostku wołowego. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 50g białka, oraz 27 g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 612 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, pieprz mielony, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Spróbuj Wolno Gotowany Mostek Wołowy, Wolno Gotowany Mostek Wołowy, oraz Wolno Gotowany Mostek Wołowy Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać paprykę, czosnek w proszku, czarny pieprz, sól morska, i pieprz cayenne w misce, aż dokładnie połączone. Odstawić mieszankę przypraw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby i szalotki, aż grzyby uwolnią swój płyn, 5 do 8 protokół. Odstawić mieszankę grzybową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Roztopić 1/4 szklanki margaryny na dużej patelni na średnim ogniu i wymieszać 1/4 szklanki sosu Worcestershire. Rub mostek wołowy dokładnie z mieszanką przypraw; umieścić mostek do margaryny i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Mostek WołowyMostek Wołowy
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Brąz mostek dobrze ze wszystkich stron, około 5 minut na stronę. Jak sos Worcestershire gotuje się na mostku, wlać więcej, o 1/2 puchar na raz, aż 1 1/2 Puchar sos Worcestershire został dodany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
6
Umieść stojak w ciężkim piecu holenderskim; umieść mostek na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
7
Wlać sos Worcestershire Pan kapie, czerwone wino, woda, czosnek, i bulion wołowy. Top mostek z mieszaniną grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Mżawka 1 łyżka sos Worcestershire na grzyby i top z 2 łyżki pokrojone niesolonej margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Przykryć holenderski piekarnik i piec mostek w nagrzanym piekarniku przez 3 godziny. Zmniejszyć ogień do 300 stopni F (150 stopni C) i piec 1 więcej godzin. Obniżyć temperaturę piekarnika do 225 stopni F (105 stopni C) i piec 1 dodatkową godzinę. Podlewać patelnią co godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Pozostawić mostek na około 20 minut przed krojeniem cienko przez ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
11
Podawać z sosem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia34
Magazyn