Revueltos (Kremowa Jajecznica Po Hiszpańsku)
Revueltos (kremowa jajecznica po hiszpańsku) to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 63 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zieleni, takich jak szpinak, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hiszpańska Jajecznica, Hiszpańska jajecznica z Pimentonem i szparagami, oraz Jajecznica W Stylu Wiejskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick ustawionej na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki, zieleninę i czosnek i w razie potrzeby doprawić. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania, o 3 protokół.
Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać jajka. Gotuj, stale mieszając gumową szpatułką, aby zeskrobać jajka z dna patelni, gdy tylko ustawią.
Zdjąć patelnię z ognia, gdy jajka są ledwo ustawione, około 6 minut.