Reverse Marble Bundt Cake
Reverse Marble Bundt Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 763 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, Holenderski-proces kakao w proszku, jajka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marmurowy Tort Bundt, Marmurowy Tort Bundt, oraz Red Velvet Marble Bundt Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obficie pokryj 10-calową patelnię Bundt nieprzywierającym sprayem do gotowania i odkurz ją proszkiem kakaowym.
W dużej żaroodpornej misce ustawionej nad rondlem z gotującą się wodą roztopić posiekaną czekoladę.
Zdjąć z ognia i ubić 2 łyżeczki kakao w proszku.
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, ubić masło ze średnią prędkością, aż będzie bardzo gładkie.
Dodać oba cukry i ubić, aż puszyste, 2 protokół. Zeskrobać miskę i bić przez 10 sekund dłużej. Ubić jajka, po jednym na raz, a następnie ubić jogurt i wanilię. Przy niskiej prędkości, ubić w suchych składników w 3 partiach, aż po prostu włączone.
Zeskrobać dwie trzecie ciasta do czekolady i złożyć, aż nie pozostaną smugi (ciasto będzie bardzo grube). Zeskrobać połowę ciasta czekoladowego na patelnię i wygładzić powierzchnię. Wlać ciasto waniliowe do patelni i obracać nożem. Pozostałe ciasto czekoladowe zeskrobać na patelnię i jeszcze kilka razy zawirować.
Posyp granolę na wierzchu i lekko naciśnij ją na ciasto.
Piec ciasto na środku piekarnika przez 55 do 60 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Ostudzić na stojaku z drutu przez co najmniej 45 minut. Odwróć ciasto na talerz i ostudzić. Wymieszać z cukrem cukierniczym i podawać.