Reuben Pizza
Reuben Pizza może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 360 kalorii, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kminek, kiszoną kapustę, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Reuben Pizza, Reuben Pizza, oraz Reuben Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ciasto pizzy na blasze do pieczenia.
Rozprowadzić dressing równomiernie na skórce pizzy; top równomiernie z plasterkami wołowiny i kiszonej kapusty.
Posypać równomiernie rozdrobnionym serem szwajcarskim i kminkiem.
Piec pizzę w temperaturze 450 przez 20 minut lub do rozpuszczenia sera. Top z ogórków, w razie potrzeby, i podawać natychmiast.
* Szynka delikatesowa może być zastąpiona peklowaną wołowiną.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy skorupy do pizzy Boboli.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.