Reuben Mac and Cheese

Reuben Mac and Cheese
Reuben Mac and Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 607 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kiszoną kapustę, pikantną brązową musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 2-quart danie zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik
2
Ułożyć rozdarty chleb żytni w maszynce i kilka razy pulsować, Aby uzyskać okruchy; połączyć okruchy żyta z okruchami panko w misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytniChleb żytni
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
żytożyto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Makaron odsączyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Roztopić 3 łyżki masła w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż lekko rumiane, o 15 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem; wymieszać z brązową musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wyjąć z ognia, wymieszać z mąką, aż będzie gładka i stopniowo ubijać mleko. Sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Ubić 1 1/2 szklanki szwajcarskiego sera do sosu, mieszając, aż ser się rozpuści i sos będzie gładki. Kapustę kiszoną wymieszać z około 1 łyżką soku i peklowaną wołowiną do sosu serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
SerSer
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Ugotowany makaron przełożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego i zalać sosem; wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
9
Pozostałe 1 1/2 szklanki sera szwajcarskiego posypać równą warstwą na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
10
Piec zapiekankę w nagrzanym piekarniku do bulgotania, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć zapiekankę z piekarnika i ustawić piekarnik do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
3 łyżki roztopionego masła wymieszać z okruchami żytnimi i panko, aż do całkowitego połączenia i posypania wierzchu zapiekanki mieszaniną okruchów żytnich. Powrót do piekarnika i dusić, aż okruchy są Złoty Kolor, o 2 Więcej minut. Uważaj, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
żytożyto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn