Resztki świąteczne: szynka, fasola i gulasz z jarmużu

Resztki świąteczne: szynka, fasola i gulasz z jarmużu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj resztek świątecznych: szynki, fasoli i gulaszu z jarmużu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 30g białka, oraz 28g tłuszczu. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liści laurowych, zebrane liście jarmużu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Turcja Holiday Hash {idealne resztki wakacji }, Gulasz z fasoli, jarmużu i jajek, oraz Gulasz z kapusty i białej fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz fasolę, szynkę, czas lub wodę, cebulę, czosnek i liście laurowe w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać 1 łyżeczkę soli i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć do średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są całkowicie miękkie, o 45 protokół, dodając wodę w razie potrzeby, aby utrzymać fasoli pokryte przez cały czas.. usunąć szynkę i odstawić na bok. Odrzuć cebulę, czosnek i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Gdy szynka będzie wystarczająco chłodna, mięso rozdrobnić palcami na małe kawałki i wrócić do garnka z fasolą. Odrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać jarmuż do fasoli. Doprowadzić do energicznego gotowania na wolnym ogniu i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż niektóre fasolki zostaną całkowicie rozbite, ciecz jest zredukowana do gęstej konsystencji gulaszu, a jarmuż jest całkowicie delikatny, o 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
JarmużJarmuż
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem i podawać natychmiast w płytkich miseczkach, skropić dużą ilością oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i posypać octem po sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ocet SherryOcet Sherry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podawać z chrupiącym chlebem tostowanym z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn