Resztki T-Day Turkey Stock
Resztki T-Day Turkey Stock mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 25 centów za porcję. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Jeśli masz liście laurowe, zmieloną szałwię, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 31%. Podobne przepisy to Resztki Francuskie Cebula Indyk Piec / Dobry Kucharz Resztki # 36, Simple Leftover Turkey Noodle Soup & 7 More Leftover Turkey Soup s, oraz Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej doniczce na średnim ogniu. Gotować i mieszać seler, marchew, cebula i czosnek w oleju, aż lekko zmięknie i pachnące, 5 protokół.
Dodaj indyka, liście laurowe, sól, pieprz, rozmaryn i suszoną szałwię. Gotować, aż pachnące, 5 minut więcej.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć indyka i warzywa.
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, przykryć garnek i zmniejszyć ogień do niskiej. Dusić, odtłuszczanie tłuszczu od czasu do czasu, aż smaki są mieszane, 4 do 5 godzin. Odcedzić płyn do pojemnika i wyrzucić tusze i warzywa.