Resztki T-Day Turkey Stock

Resztki T-Day Turkey Stock
Resztki T-Day Turkey Stock mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 25 centów za porcję. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Jeśli masz liście laurowe, zmieloną szałwię, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 31%. Podobne przepisy to Resztki Francuskie Cebula Indyk Piec / Dobry Kucharz Resztki # 36, Simple Leftover Turkey Noodle Soup & 7 More Leftover Turkey Soup s, oraz Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej doniczce na średnim ogniu. Gotować i mieszać seler, marchew, cebula i czosnek w oleju, aż lekko zmięknie i pachnące, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Dodaj indyka, liście laurowe, sól, pieprz, rozmaryn i suszoną szałwię. Gotować, aż pachnące, 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
3
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć indyka i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
4
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, przykryć garnek i zmniejszyć ogień do niskiej. Dusić, odtłuszczanie tłuszczu od czasu do czasu, aż smaki są mieszane, 4 do 5 godzin. Odcedzić płyn do pojemnika i wyrzucić tusze i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn