Need a danie główne bezglutenowe? Resztki pieczone zupa ziemniaczana może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. 71 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pieprz, por, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Zupa Z Puree Ziemniaczanego, Zupa z indyka kremowa ziemniaczano-szparagowa, oraz Zupa Rostbef Resztki (Stek Też Resztki!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym rondlu, na dużym ogniu stopić masło i dodać pory i czosnek. Gotować na średnim ogniu, aż będą przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Czosnek
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać gorący bulion i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
W osobnej misce ubij razem pokrojone ziemniaki, maślankę, śmietanę i starty parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Kwaśna śmietana
Parmezan
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodaj tę mieszaninę do zupy stale mieszając. Doprawić solą i pieprzem.