Resztki Jelly Bean Pop-Tarts
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać resztki Jelly Bean Pop-Tarts spróbować. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 492 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sól, śmietanę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts, Tarty Śniadaniowe Z Galaretką Winogronową, oraz Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia; ustaw z boku.
Mąkę i sól połączyć w dużej misce.
Dodaj masło i zmiksuj widelcem, nożem do ciast lub dłońmi. Mieszaj, aż mieszanina będzie dość gruba.
Dodać śmietanę, bit po bitach, delikatnie mieszając ciasto po każdym dodaniu, aż ciasto będzie wystarczająco spójne, aby uformować kulkę.
Umieścić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i zwinąć w prostokąt o grubości około 1/8 cala.
Wytnij prostokąty w przybliżeniu wielkości kart indeksowych (3 na 5 cali) lub mniejsze, jeśli wolisz skromniejszą część. Upewnij się, że masz parzystą liczbę wycięć.
Umieść żelki w schludnych rzędach wzdłuż połowy prostokątów, tworząc wzory kolorów, jeśli chcesz. Ile fasoli pasuje do prostokątów ciasta, będzie się różnić w zależności od marki; udało mi się uzyskać 4 rzędy żelek 4 na każdym prostokącie. Pamiętaj, aby pozostawić około pół cala pustego ze wszystkich stron ciasta.
Pozostałe prostokąty ciasta ułożyć na wierzchu żelkami. Zgniataj wszystkie cztery krawędzie ręcznie lub widelcem, aby upewnić się, że wypełnienie nie wycieka. Wywierć kilka otworów w górnej części, aby umożliwić ucieczkę pary.
Umieścić tarty na przygotowanej blasze do pieczenia i piec, aż światło złoty na krawędziach, 7 do 8 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Podczas gdy tarty ostygną, przygotuj lukier; cukier cukierniczy połącz ze śmietaną. Po ostygnięciu tarty, mżawka polewa na wierzchu.
W razie potrzeby udekorować posypką.