Resztki Jelly Bean Pop-Tarts

Resztki Jelly Bean Pop-Tarts
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać resztki Jelly Bean Pop-Tarts spróbować. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 492 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sól, śmietanę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts, Tarty Śniadaniowe Z Galaretką Winogronową, oraz Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia; ustaw z boku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mąkę i sól połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj masło i zmiksuj widelcem, nożem do ciast lub dłońmi. Mieszaj, aż mieszanina będzie dość gruba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
4
Dodać śmietanę, bit po bitach, delikatnie mieszając ciasto po każdym dodaniu, aż ciasto będzie wystarczająco spójne, aby uformować kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Umieścić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i zwinąć w prostokąt o grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Wytnij prostokąty w przybliżeniu wielkości kart indeksowych (3 na 5 cali) lub mniejsze, jeśli wolisz skromniejszą część. Upewnij się, że masz parzystą liczbę wycięć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
7
Umieść żelki w schludnych rzędach wzdłuż połowy prostokątów, tworząc wzory kolorów, jeśli chcesz. Ile fasoli pasuje do prostokątów ciasta, będzie się różnić w zależności od marki; udało mi się uzyskać 4 rzędy żelek 4 na każdym prostokącie. Pamiętaj, aby pozostawić około pół cala pustego ze wszystkich stron ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelkiżelki
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
8
Pozostałe prostokąty ciasta ułożyć na wierzchu żelkami. Zgniataj wszystkie cztery krawędzie ręcznie lub widelcem, aby upewnić się, że wypełnienie nie wycieka. Wywierć kilka otworów w górnej części, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelkiżelki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
9
Umieścić tarty na przygotowanej blasze do pieczenia i piec, aż światło złoty na krawędziach, 7 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Podczas gdy tarty ostygną, przygotuj lukier; cukier cukierniczy połącz ze śmietaną. Po ostygnięciu tarty, mżawka polewa na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
12
W razie potrzeby udekorować posypką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn