Resztki Jelly Bean Pop-Tarts

Resztki Jelly Bean Pop-Tarts
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać resztki Jelly Bean Pop-Tarts spróbować. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 492 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sól, śmietanę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts, Tarty Śniadaniowe Z Galaretką Winogronową, oraz Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia; ustaw z boku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę i sól połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj masło i zmiksuj widelcem, nożem do ciast lub dłońmi. Mieszaj, aż mieszanina będzie dość gruba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
4
Dodać śmietanę, bit po bitach, delikatnie mieszając ciasto po każdym dodaniu, aż ciasto będzie wystarczająco spójne, aby uformować kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Umieścić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i zwinąć w prostokąt o grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Wytnij prostokąty w przybliżeniu wielkości kart indeksowych (3 na 5 cali) lub mniejsze, jeśli wolisz skromniejszą część. Upewnij się, że masz parzystą liczbę wycięć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
7
Umieść żelki w schludnych rzędach wzdłuż połowy prostokątów, tworząc wzory kolorów, jeśli chcesz. Ile fasoli pasuje do prostokątów ciasta, będzie się różnić w zależności od marki; udało mi się uzyskać 4 rzędy żelek 4 na każdym prostokącie. Pamiętaj, aby pozostawić około pół cala pustego ze wszystkich stron ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelkiżelki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8
Pozostałe prostokąty ciasta ułożyć na wierzchu żelkami. Zgniataj wszystkie cztery krawędzie ręcznie lub widelcem, aby upewnić się, że wypełnienie nie wycieka. Wywierć kilka otworów w górnej części, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelkiżelki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Umieścić tarty na przygotowanej blasze do pieczenia i piec, aż światło złoty na krawędziach, 7 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podczas gdy tarty ostygną, przygotuj lukier; cukier cukierniczy połącz ze śmietaną. Po ostygnięciu tarty, mżawka polewa na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
12
W razie potrzeby udekorować posypką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn