Resztki Indyka Półksiężyc Piec
Resztki pieczenia indyka Półksiężyca może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos żurawinowy, Indyk, sos z indyka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Resztki Francuskie Cebula Indyk Piec / Dobry Kucharz Resztki # 36, Resztki-Wypiek Z Indyka, oraz Simple Leftover Turkey Noodle Soup & 7 More Leftover Turkey Soup s dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym wymieszać farsz, indyka i sos.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Łyżka do ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
Oddzielić lub pokroić ciasto na 4 długie prostokąty (jeśli używasz półksiężycowych rolek, naciśnij perforacje, aby je uszczelnić).
Umieść prostokąty nad farszem, pozostawiając przestrzeń między prostokątami, aby para mogła uciec.
Piec w temperaturze 375 ° F 20 do 25 minut. Top z sosem żurawinowym.