Przepis-Curry jagnięce gotowe w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. To danie główne ma 784 kalorie, 30g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, beztłuszczowy jogurt, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszone porzeczki, można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Chlebem Sodowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Resztki Jagnięcego Curry, Resztki placka jagnięcego i ziemniaczanego, oraz Resztki Curry Z Indyka.
Instrukcje
1
W 2-do 3-quart patelni, połączyć ryż i 2 3/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż większość wody zostanie wchłonięta, 7 do 10 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest tender do gryzienia, 10 do 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Pokroić jagnięcinę w paski o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
3
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, połączyć olej, cebula, i czosnek; mieszać często aż cebula zaczyna lekko brązowy, 6 do 7 minut.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.