Restauracja Styl Salsa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać restauracja stylu Salsan spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, rotel, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Restauracja Styl Salsa, Restauracja Styl Salsa, oraz Restauracja Styl Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Uwaga: jest to bardzo duża partia. Zaleca się użycie 12-kubkowego robota kuchennego lub można przetwarzać składniki partiami, a następnie wymieszać wszystko razem w dużej misce do mieszania.
Połącz całe pomidory, Rotel, cebula, jalapeno, czosnek, cukier, sól, kminek, sok z limonki i kolendra w blenderze lub maszynce. Pulsuj, dopóki nie uzyskasz salsy do konsystencji, którą chcesz - - - robię około 10 do 15 impulsów. Przetestuj przyprawy z chipem tortilla i dostosuj w razie potrzeby.Salsę przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę.
Podawać z chipsami tortilla lub serowymi nachos.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.