Restauracja-styl Coleslaw II jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka maślanki, sól, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Herbatniki W Stylu Restauracji, Salsa W Stylu Restauracji, oraz Restauracja Styl Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, ubić razem cukier, sól, pieprz, mleko, majonez, maślanka, ocet i sok z cytryny, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Maślanka
Majonez
Ocet
Pieprz
Cukier
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać kapustę i marchew i wymieszać do wymieszania z dressingiem. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.