Renee ' s Pecan Crunch Cookies
Ciasteczka orzechowe Renee to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Ten deser ma 88 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sody oczyszczonej, brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Renee ' s Pecan Crunch Cookies, Słodkie ziemniaki Pecan Pie pączki z pieczonym Pecan Crunch, oraz Hot Pecan Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Blachy do pieczenia tłuszczu.
W misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. W oddzielnej dużej misce, śmietana masło, 1 szklanka białego cukru, i brązowy cukier, aż będzie gładka, i ubić w jajkach i ekstraktu waniliowego, aż dobrze połączone. Wymieszać w mieszaninie mąki, i wymieszać pekan do ciasta.
Upuść ciasto przez łyżki na przygotowane blachy do pieczenia, o 2 cale od siebie.
Umieść 1/2 szklanki białego cukru w płytkiej misce. Zwilż dno szklanki do picia mokrą szmatką i zanurz szklane dno w cukrze. Spłaszczyć ciasteczka szklanką z cukrem, zanurzając je w cukrze.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 9 do 12 protokół. Pozostawić do ostygnięcia na arkuszach na minutę lub dwie przed wyjęciem, aby zakończyć chłodzenie na stojakach.