Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem

Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem
Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 272 kalorie, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, przegrzebki morskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Selerowo-Korzeniowy Remoulade, oraz Korzeń Selera Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce połączyć majonez z musztardą, sokiem z cytryny i pietruszką. Złożyć korzeń selera i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
SelerSeler
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Pokrój każdy przegrzebek poprzecznie na 3 plasterki. Na blasze do pieczenia ułóż każdy przegrzebek jak liść koniczyny, nakładając lekko plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Dodaj cayenne do masła; pędzel na przegrzebki. Doprawić solą i pieprzem oraz dusić aż do ogrzania, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
5
Kopiec seler remoulade na talerzach i ustawić koniczyny przegrzebka na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Udekorować kawiorem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawiorKawior
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn