Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem

Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem
Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 272 kalorie, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, przegrzebki morskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Selerowo-Korzeniowy Remoulade, oraz Korzeń Selera Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce połączyć majonez z musztardą, sokiem z cytryny i pietruszką. Złożyć korzeń selera i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
SelerSeler
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
3
Pokrój każdy przegrzebek poprzecznie na 3 plasterki. Na blasze do pieczenia ułóż każdy przegrzebek jak liść koniczyny, nakładając lekko plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Dodaj cayenne do masła; pędzel na przegrzebki. Doprawić solą i pieprzem oraz dusić aż do ogrzania, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Kopiec seler remoulade na talerzach i ustawić koniczyny przegrzebka na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Udekorować kawiorem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawiorKawior
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn