Rekin Mozambicki
Rekin Mozambicki jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 217g tłuszczu, oraz w sumie 2679 kalorii. Na 12,19 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, kolendrę, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Rekin Mozambicki, Mozambickie pikantne krewetki z ryżem kokosowym, oraz Żarłacz Błękitny.
Instrukcje
Aby zrobić sos, połącz sok z cytryny, brandy, majonez, imbir i czosnek w misce do mieszania. Zestaw aside.To dodać przyprawę do ryb, połączyć sól, kolendrę i czarny pieprz w małej misce do mieszania. Odstawić, ale trzymać w reach.In patelnia saute, dodać oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, dodaj rekina. Doprawić każdy kawałek przyprawą rybną i dalej smażyć na patelni.Gdy każdy kawałek jest chrupiący z jednej strony, odwróć się i powtórz procedurę przypraw.
Dodaj sos do patelni i zacznij zmniejszać.
Dodać cynamon i czosnek. Gdy sos jest brązowy i gęsty, a rekin jest dokładnie ugotowany, wyjmij patelnię z palnika.
Umieść rekina na każdym talerzu i łyżką nad brązowym sosem.
Udekorować posiekaną natką pietruszki i podawać.