Rekin Mozambicki

Rekin Mozambicki
Rekin Mozambicki jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 217g tłuszczu, oraz w sumie 2679 kalorii. Na 12,19 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, kolendrę, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Rekin Mozambicki, Mozambickie pikantne krewetki z ryżem kokosowym, oraz Żarłacz Błękitny.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos, połącz sok z cytryny, brandy, majonez, imbir i czosnek w misce do mieszania. Zestaw aside.To dodać przyprawę do ryb, połączyć sól, kolendrę i czarny pieprz w małej misce do mieszania. Odstawić, ale trzymać w reach.In patelnia saute, dodać oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, dodaj rekina. Doprawić każdy kawałek przyprawą rybną i dalej smażyć na patelni.Gdy każdy kawałek jest chrupiący z jednej strony, odwróć się i powtórz procedurę przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
RekinRekin
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj sos do patelni i zacznij zmniejszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cynamon i czosnek. Gdy sos jest brązowy i gęsty, a rekin jest dokładnie ugotowany, wyjmij patelnię z palnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
RekinRekin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść rekina na każdym talerzu i łyżką nad brązowym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrązowySOS Brązowy
RekinRekin
5
Udekorować posiekaną natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia38
Magazyn