Rekin Mozambicki

Rekin Mozambicki
Rekin Mozambicki jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 217g tłuszczu, oraz w sumie 2679 kalorii. Na 12,19 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, kolendrę, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Rekin Mozambicki, Mozambickie pikantne krewetki z ryżem kokosowym, oraz Żarłacz Błękitny.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos, połącz sok z cytryny, brandy, majonez, imbir i czosnek w misce do mieszania. Zestaw aside.To dodać przyprawę do ryb, połączyć sól, kolendrę i czarny pieprz w małej misce do mieszania. Odstawić, ale trzymać w reach.In patelnia saute, dodać oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, dodaj rekina. Doprawić każdy kawałek przyprawą rybną i dalej smażyć na patelni.Gdy każdy kawałek jest chrupiący z jednej strony, odwróć się i powtórz procedurę przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
RekinRekin
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj sos do patelni i zacznij zmniejszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cynamon i czosnek. Gdy sos jest brązowy i gęsty, a rekin jest dokładnie ugotowany, wyjmij patelnię z palnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
RekinRekin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Umieść rekina na każdym talerzu i łyżką nad brązowym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrązowySOS Brązowy
RekinRekin
5
Udekorować posiekaną natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia38
Magazyn