Rekin i piec
Shark and Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 321 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, filety z tilapii, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugryzienie Rekina, Rekin Mozambicki, oraz Żarłacz Błękitny.
Instrukcje
Ułóż ryby w jednej warstwie w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Wymieszać sok z limonki, zielona cebula, czosnek, tymianek, i chile w małej misce; doprawić solą i pieprzem. Łyżka nad rybą; odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 20 minut i do 1 godziny.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać rybę z obu stron solą i pieprzem, następnie mąką. Praca w partiach, dodać ryby na patelni i gotować, aż złoty i nieprzezroczyste w centrum, o 2 protokół na stronę.
Przełóż rybę na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Odetnij cienki plasterek z każdej rundy ciepłego chleba pita, tworząc otwór. Otwórz kieszenie pita i rzeczy z rybami, sałatą i pomidorami.
Podawać z pożądanymi przyprawami.