Rekin i piec

Rekin i piec
Shark and Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 321 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, filety z tilapii, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugryzienie Rekina, Rekin Mozambicki, oraz Żarłacz Błękitny.

Instrukcje

1
Ułóż ryby w jednej warstwie w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2
Wymieszać sok z limonki, zielona cebula, czosnek, tymianek, i chile w małej misce; doprawić solą i pieprzem. Łyżka nad rybą; odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 20 minut i do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
TymianekTymianek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posypać rybę z obu stron solą i pieprzem, następnie mąką. Praca w partiach, dodać ryby na patelni i gotować, aż złoty i nieprzezroczyste w centrum, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełóż rybę na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Odetnij cienki plasterek z każdej rundy ciepłego chleba pita, tworząc otwór. Otwórz kieszenie pita i rzeczy z rybami, sałatą i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
SałataSałata
PomidorPomidor
RybyRyby
7
Podawać z pożądanymi przyprawami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn