Reggae reggae nachos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Reggae reggae nachos spróbować. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidora, cebuli, scotch bonnet chilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 728 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest super. Podobne przepisy to Reggae Gumbo, Bob Marley ' s Reggae: szaszłyki marynowane z piersi kurczaka, grillowane i podawane z kremowym sosem ogórkowym i frytkami Yucca, oraz Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Rozgrzać olej na patelni, następnie zmiękczyć cebulę i chili przez kilka minut. Wymieszać pomidory, sos pomidorowy i ziele angielskie. Bąbelek przez 1 min, a następnie usunąć z ognia.
Weź duże naczynie żaroodporne lub talerz i ułóż na chipsach tortilla. Przykryć sosem pomidorowym, następnie posypać pokrojonymi w plasterki jalapeos i mozzarellą.
Wstawić do piekarnika na około 15 minut, aż ser się rozpuści. Rozsypać kolendrą.
Podawać z guacamole i śmietaną na boku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose, Wino Musujące
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Nachos. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.