Regał z jagnięciną wędzony pistacjowy

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać wędzone pistacje Rack jagnięciny spróbować. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis służy 3. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz granulowany cukier, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pistacjowo-inkrustowany Stojak jagnięcy, Stelaż z jagnięciną z pistacjową Tapenadą, oraz Stelaż jagnięcy z pistacjowym Pesto, wart wysiłku! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby ciasto pistacjowe, dodać czosnek, mięta, oliwa z oliwek, sól, kminek, koper włoski, kolendra, i czarny pieprz do małej miski robota kuchennego i puls, aż wszystko jest z grubsza zmielone. Musisz zeskrobać boki miski roboczej kilka razy.
Dodać pistacje i pulsować, aż mieszanina jest gruboziarnistej konsystencji żwiru.
Rozprowadzić mieszaninę pistacji na całym stojaku jagnięciny, przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 C) Linia żeliwny holenderski piekarnik z folią aluminiową.
Dodaj herbatę i cukier, a następnie umieść stojak z drutu na górze, aby utrzymać stojak z jagnięciny uniesiony z herbaty i cukru. Z zewnętrznie odpowietrzającym kapturem biegnącym wysoko, przykryj garnek szczelnie dopasowaną pokrywą i podgrzewaj wysoko, aż zobaczysz dym wydobywający się z garnka. Szybko dodaj stojak z jagnięciny i zamknij pokrywę. Palić jagnięcinę przez 10 minut.
Zdejmij pokrywkę, następnie przenieś patelnię do piekarnika i piecz, aż jagnięcina osiągnie 135 stopni F (57 C) na średnio rzadkie (około 20-25 minut).
Wyjmij jagnięcinę z piekarnika i przenieś na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut przed krojeniem kotletów jagnięcych między kośćmi.
Podawać z melasą z granatu.