Regal Discovery Tour z mistrzem Top Chef Marcusem Samuelssonem (plus szef kuchni Samuelsson na krewetki i czerwoną kaszę)
Regal Discovery Tour z mistrzem Top Chef Marcusem Samuelssonem (plus szef Samuelsson na krewetki i czerwoną kaszę) to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 784 kalorie, 17g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odbierz nowy amerykański stół" autorstwa Marcusa Samuelssona, eksperta miksologii Michaela, pietruszki i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól kuchenną można śledzić to danie główne z Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Szwedzkie klopsiki Marcusa Samuelssona, Kucharz Marcus ' Mac and Greens, oraz Iron Chef Chiński-Chef Chen Mapo Tofu.
Instrukcje
1
Szef Kuchni Marcus Samuelsson
2
W sobotę miałem zaszczyt uczestniczyć w Buick Regal Discovery Tour w SLS Hotel, sponsorowany przez Food & Wine i Travel + Leisure magazines. Los Angeles było ostatnim przystankiem na trasie cross-country, która rozpoczęła się w Chicago i trafiła do miast takich jak Orlando, Dallas i Cincinnati. Najlepsze zostawili na koniec!Na przystanku pojawili się goście, w tym Jorge A. Chicas, szef kuchni Bazaar Jose Andres (jednej z moich ulubionych restauracji w LA), ekspert miksologii Michael Green, Guru jedzenia na drogach Michael Stern i mistrz Top Chef Marcus Samuelsson.Płynne oliwki Bazaru
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Po jeździe testowej Buick Regal 2011 (niezły sposób na rozpoczęcie zimnego poranka w Los Angeles - samochód ma nawet podgrzewacze foteli!), moja grupa weszła do sali konferencyjnej, gdzie przywitał nas szef kuchni Chicas, jego zastępca szefa kuchni i stół pełen molekularnych przysmaków gastronomicznych.Szef Chicas pokazał nam, jak zrobić szaszłyki z pomidorów i arbuzów, zademonstrował technikę słynnych płynnych oliwek na bazarze (zamknięty sok z oliwek, który eksploduje w ustach) i przekazał płynne oliwki do smaku. Odpowiadał również na pytania i mówił obszernie o nowej ekskluzywnej sali degustacyjnej na bazarze, Saam, której nie mogę się doczekać, aby spróbować w Nowym Roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
Ciasto Kukurydziane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Ekspert Miksologii Michael Green
5
Następnie entuzjastycznie powitał nas ekspert miksologii Michael Green, który zademonstrował, jak zrobić koktajl Ginger Gin Sour (zmiksowaliśmy wersję mocktail, ale obiecano nam prawdziwą ofertę później, aby napić się na prezentację Marcusa Samuelssona). Michael nie tylko pracował w pokoju jak profesjonalista, ale wykazał się zdumiewającą głębią wiedzy na temat wszystkiego, od doskonałych drinków do serwowania na wakacyjny brunch (wino o niskiej zawartości alkoholu, takie jak Riesling lub koktajle Prosecco), do doskonałych par Win, do niezbędnych narzędzi barowych. Następnie wyruszyliśmy w drogę (metaforycznie) z miłośnikiem road food Michaelem Sternem, który pisze wspaniałą stronę Road Food. Mówił o najlepszym sposobie na znalezienie wspaniałego jedzenia ( wskazówka-opuść okna i użyj nosa), jego ulubione nurkowania z grilla i jego ostatni posiłek w Phillippe the Original w centrum Los Angeles (przeczytaj jego recenzję tutaj). Następnym razem, gdy planuję podróż, będę korzystał z jego strony internetowej, aby znaleźć świetne miejsca, aby zatrzymać się na żarcie po drodze.Szef Kuchni Marcus Samuelsson
Składniki, których będziesz potrzebować
Alkohol
Koktajl Bezalkoholowy
Prosecco
Riesling
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
10 Białych Bułek Obiadowych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Gin
6
Ekstrawagancja smakoszy zakończyła się pokazem gotowania szefa kuchni Marcusa Sameulssona. Wręczono nam Ginger Gin Sour Cocktail Michaela Greena, tym razem z dżinem, i zapoczątkowano dużą konferencję. Gdy tylko weszłam do pokoju, zachwyciły mnie przepyszne zapachy emanujące ze sceny-pachnące i silne, wskazujące na potężne przyprawy i złożone profile smakowe.Po zajęciu miejsca, byliśmy serwowani na parze gorące miski Szefa Kuchni Samuelsson wersji krewetek i czerwonego kaszy (przepis poniżej). Pikantne danie było pełne smaków (pikantne, słodkie, umami) i tekstur (kasza, krewetki, pomidory). Nic dziwnego, że wygrał Top Chef Masters - nie mogę się doczekać, aby spróbować zrobić ten przepis w domu.Szef kuchni Samuelsson odpowiedział na szereg pytań publiczności, oferując porady na temat niezbędnych przypraw do szafek i naczyń kuchennych, poetycko mówiąc o wyższości kalifornijskich rynków rolnych (sorry nowojorczycy!) i komplementując posiłek, który wczoraj zjadł w Animal(co ciekawe, ostatnim razem, gdy tam jadłem, szef Samuelsson jadł przy stole obok mnie z innymi mistrzami Jonathanem Waxmanem i Rickiem Moonenem-moja recenzja i zdjęcia tutaj)."Nowy Amerykański stół" Marcus Samuelsson
Składniki, których będziesz potrzebować
100% Tequila Blanco
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Gin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
7
Wydarzenie zakończyło się wręczeniem nam w prezencie pożegnalnym nowej książki kucharskiej Szefa Kuchni Samuelssona "New American Table". Gruby Grobowiec jest pełen ekscytujących przepisów, które nie mogę się doczekać, aby spróbować w domu. Po wydarzeniu kręciłem się nawet wokół, aby moja książka została podpisana przez bardzo wdzięcznego i uśmiechniętego Szefa Kuchni Samuelssona.Dziękujemy Buickowi, Food & Wine, Travel + Leisure i wszystkim, którzy pracowali nad wydarzeniem, za to, że stało się to tak fantastyczną okazją dla smakoszy.Szef kuchni Marcus Samuelsson ' s Shrimp & Red Grits
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Obsługuje 4 osoby
9
Czas gotowania: około 30 minut
10
Drukuj Przepis
11
Składniki1 cebula czerwona, drobno posiekana4 ząbki czosnku, mielony1 łyżeczka papryki w proszku1 łyżeczka proszku chili1 / 2 szklanki oliwy z oliwek1 szklanka kaszy1 liść laurowy1 szklanka pokruszonych pomidorów w puszkach1 szklanka kukurydzy1 / 2 szklanka białego wina3 szklanki wodyjuice z 2 cytryn12 krewetki U-12, obrane i odwirowane1 łyżka posiekanego parsley1 łyżka stołowa posiekana cylantrosalt i pieprz8 pomidory cherry,
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Uncje Płynu świeżej Wody
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Ciasto Kukurydziane
12
Dodaj cebulę, czosnek, połowę suchych przypraw i połowę oliwy z oliwek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Dodaj kaszę i liść laurowy, saute przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
14
Dodaj pomidora z puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona Papryka
15
Dodać kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
16
Dodać połowę białego wina i wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
17
Niech gotować na wolnym ogniu przez 25 protokół. W misce, dodać połowę soku z cytryny, łyżka oliwy z oliwek, pozostałe przyprawy i krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
18
Niech usiądzie na 15 minutes.In patelnia, podsmaż krewetki i pozostały czosnek na dużym ogniu przez 3 protokół. Wrzucić pozostały sok z cytryny, Pozostałe białe wino, posiekaną natkę pietruszki i posiekaną kolendrę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
19
Dodaj pomidorki koktajlowe i serve.To podawać, umieścić 2 łyżki kaszy w misce. Top z 3 krewetek na misce.Galeria Zdjęć: szef kuchni Bazaru Jorge Chicas
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować odprężyć Rieslinga. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.