Regal Discovery Tour z mistrzem Top Chef Marcusem Samuelssonem (plus szef kuchni Samuelsson na krewetki i czerwoną kaszę)

Regal Discovery Tour z mistrzem Top Chef Marcusem Samuelssonem (plus szef kuchni Samuelsson na krewetki i czerwoną kaszę)
Regal Discovery Tour z mistrzem Top Chef Marcusem Samuelssonem (plus szef Samuelsson na krewetki i czerwoną kaszę) to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 784 kalorie, 17g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odbierz nowy amerykański stół" autorstwa Marcusa Samuelssona, eksperta miksologii Michaela, pietruszki i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól kuchenną można śledzić to danie główne z Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Szwedzkie klopsiki Marcusa Samuelssona, Kucharz Marcus ' Mac and Greens, oraz Iron Chef Chiński-Chef Chen Mapo Tofu.

Instrukcje

1
Szef Kuchni Marcus Samuelsson
2
W sobotę miałem zaszczyt uczestniczyć w Buick Regal Discovery Tour w SLS Hotel, sponsorowany przez Food & Wine i Travel + Leisure magazines. Los Angeles było ostatnim przystankiem na trasie cross-country, która rozpoczęła się w Chicago i trafiła do miast takich jak Orlando, Dallas i Cincinnati. Najlepsze zostawili na koniec!Na przystanku pojawili się goście, w tym Jorge A. Chicas, szef kuchni Bazaar Jose Andres (jednej z moich ulubionych restauracji w LA), ekspert miksologii Michael Green, Guru jedzenia na drogach Michael Stern i mistrz Top Chef Marcus Samuelsson.Płynne oliwki Bazaru
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Po jeździe testowej Buick Regal 2011 (niezły sposób na rozpoczęcie zimnego poranka w Los Angeles - samochód ma nawet podgrzewacze foteli!), moja grupa weszła do sali konferencyjnej, gdzie przywitał nas szef kuchni Chicas, jego zastępca szefa kuchni i stół pełen molekularnych przysmaków gastronomicznych.Szef Chicas pokazał nam, jak zrobić szaszłyki z pomidorów i arbuzów, zademonstrował technikę słynnych płynnych oliwek na bazarze (zamknięty sok z oliwek, który eksploduje w ustach) i przekazał płynne oliwki do smaku. Odpowiadał również na pytania i mówił obszernie o nowej ekskluzywnej sali degustacyjnej na bazarze, Saam, której nie mogę się doczekać, aby spróbować w Nowym Roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Ekspert Miksologii Michael Green
5
Następnie entuzjastycznie powitał nas ekspert miksologii Michael Green, który zademonstrował, jak zrobić koktajl Ginger Gin Sour (zmiksowaliśmy wersję mocktail, ale obiecano nam prawdziwą ofertę później, aby napić się na prezentację Marcusa Samuelssona). Michael nie tylko pracował w pokoju jak profesjonalista, ale wykazał się zdumiewającą głębią wiedzy na temat wszystkiego, od doskonałych drinków do serwowania na wakacyjny brunch (wino o niskiej zawartości alkoholu, takie jak Riesling lub koktajle Prosecco), do doskonałych par Win, do niezbędnych narzędzi barowych. Następnie wyruszyliśmy w drogę (metaforycznie) z miłośnikiem road food Michaelem Sternem, który pisze wspaniałą stronę Road Food. Mówił o najlepszym sposobie na znalezienie wspaniałego jedzenia ( wskazówka-opuść okna i użyj nosa), jego ulubione nurkowania z grilla i jego ostatni posiłek w Phillippe the Original w centrum Los Angeles (przeczytaj jego recenzję tutaj). Następnym razem, gdy planuję podróż, będę korzystał z jego strony internetowej, aby znaleźć świetne miejsca, aby zatrzymać się na żarcie po drodze.Szef Kuchni Marcus Samuelsson
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
Koktajl BezalkoholowyKoktajl Bezalkoholowy
ProseccoProsecco
RieslingRiesling
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
GinGin
6
Ekstrawagancja smakoszy zakończyła się pokazem gotowania szefa kuchni Marcusa Sameulssona. Wręczono nam Ginger Gin Sour Cocktail Michaela Greena, tym razem z dżinem, i zapoczątkowano dużą konferencję. Gdy tylko weszłam do pokoju, zachwyciły mnie przepyszne zapachy emanujące ze sceny-pachnące i silne, wskazujące na potężne przyprawy i złożone profile smakowe.Po zajęciu miejsca, byliśmy serwowani na parze gorące miski Szefa Kuchni Samuelsson wersji krewetek i czerwonego kaszy (przepis poniżej). Pikantne danie było pełne smaków (pikantne, słodkie, umami) i tekstur (kasza, krewetki, pomidory). Nic dziwnego, że wygrał Top Chef Masters - nie mogę się doczekać, aby spróbować zrobić ten przepis w domu.Szef kuchni Samuelsson odpowiedział na szereg pytań publiczności, oferując porady na temat niezbędnych przypraw do szafek i naczyń kuchennych, poetycko mówiąc o wyższości kalifornijskich rynków rolnych (sorry nowojorczycy!) i komplementując posiłek, który wczoraj zjadł w Animal(co ciekawe, ostatnim razem, gdy tam jadłem, szef Samuelsson jadł przy stole obok mnie z innymi mistrzami Jonathanem Waxmanem i Rickiem Moonenem-moja recenzja i zdjęcia tutaj)."Nowy Amerykański stół" Marcus Samuelsson
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
GinGin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wydarzenie zakończyło się wręczeniem nam w prezencie pożegnalnym nowej książki kucharskiej Szefa Kuchni Samuelssona "New American Table". Gruby Grobowiec jest pełen ekscytujących przepisów, które nie mogę się doczekać, aby spróbować w domu. Po wydarzeniu kręciłem się nawet wokół, aby moja książka została podpisana przez bardzo wdzięcznego i uśmiechniętego Szefa Kuchni Samuelssona.Dziękujemy Buickowi, Food & Wine, Travel + Leisure i wszystkim, którzy pracowali nad wydarzeniem, za to, że stało się to tak fantastyczną okazją dla smakoszy.Szef kuchni Marcus Samuelsson ' s Shrimp & Red Grits
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Obsługuje 4 osoby
9
Czas gotowania: około 30 minut
10
Drukuj Przepis
11
Składniki1 cebula czerwona, drobno posiekana4 ząbki czosnku, mielony1 łyżeczka papryki w proszku1 łyżeczka proszku chili1 / 2 szklanki oliwy z oliwek1 szklanka kaszy1 liść laurowy1 szklanka pokruszonych pomidorów w puszkach1 szklanka kukurydzy1 / 2 szklanka białego wina3 szklanki wodyjuice z 2 cytryn12 krewetki U-12, obrane i odwirowane1 łyżka posiekanego parsley1 łyżka stołowa posiekana cylantrosalt i pieprz8 pomidory cherry,
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
12
Dodaj cebulę, czosnek, połowę suchych przypraw i połowę oliwy z oliwek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Dodaj kaszę i liść laurowy, saute przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
14
Dodaj pomidora z puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano14 Filiżanek Startego Sera Romano
15
Dodać kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
16
Dodać połowę białego wina i wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
17
Niech gotować na wolnym ogniu przez 25 protokół. W misce, dodać połowę soku z cytryny, łyżka oliwy z oliwek, pozostałe przyprawy i krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
18
Niech usiądzie na 15 minutes.In patelnia, podsmaż krewetki i pozostały czosnek na dużym ogniu przez 3 protokół. Wrzucić pozostały sok z cytryny, Pozostałe białe wino, posiekaną natkę pietruszki i posiekaną kolendrę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
19
Dodaj pomidorki koktajlowe i serve.To podawać, umieścić 2 łyżki kaszy w misce. Top z 3 krewetek na misce.Galeria Zdjęć: szef kuchni Bazaru Jorge Chicas
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
20
Chef Chicas Making Watermelon Szaszłyki
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
21
Oliwki płynne w oliwie"Old Way" oliwki
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
22
Składniki na płynne oliwki
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
23
Ginger Gin Sour "Moctail"
Składniki, których będziesz potrzebować
Koktajl BezalkoholowyKoktajl Bezalkoholowy
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
GinGin

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory pokruszone w puszkachpomidory pokruszone w puszkach8pomidorki koktajlowe, połówkipomidorki koktajlowe, połówki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1łyżka stołowa posiekana kolendrałyżka stołowa posiekana kolendra30Czas gotowania: około minutCzas gotowania: około minut2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża lub mrożona kukurydza żółta, biała lub typu shoepeg, rozmrożonaświeża lub mrożona kukurydza żółta, biała lub typu shoepeg, rozmrożona4ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 uncje rozdrobnionego Cheddaru2 uncje rozdrobnionego Cheddaru4krewetki i żyłkiSzef kuchni Marcus Samuelsson ' s Shrimp & Red GritsSzef kuchni Marcus Samuelsson ' s Shrimp & Red Grits2sok z cytrynsok z cytryn1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4krewetki i żyłkiPłynne oliwki BazaruPłynne oliwki Bazaru1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopapryka w proszkupapryka w proszku12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki4krewetki i żyłkiDrukuj PrzepisDrukuj Przepis1cebula czerwona, drobno posiekanacebula czerwona, drobno posiekana4krewetki i żyłkiPapryczki peperoncini do dekoracjiPapryczki peperoncini do dekoracji12Krewetki U-12, obrane i odkostnioneKrewetki U-12, obrane i odkostnione4krewetki i żyłkiNowy Amerykański stół Nowy Amerykański stół " Marcus Samuelsson7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 41181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)4krewetki i żyłkiSzef Kuchni Marcus SamuelssonSzef Kuchni Marcus Samuelsson4krewetki i żyłkiEkspert Miksologii Michael GreenEkspert Miksologii Michael Green4krewetki i żyłkiDziękujemy Buickowi, Food & Wine, Travel + Leisure i wszystkim, którzy pracowali nad wydarzeniem, za to, że stało się to tak fantastyczną okazją dla smakoszyDziękujemy Buickowi, Food & Wine, Travel + Leisure i wszystkim, którzy pracowali nad wydarzeniem, za to, że stało się to tak fantastyczną okazją dla smakoszy

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować odprężyć Rieslinga. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Z winnic regionu winiarskiego Mozela te Riesling winogrona dojrzewają w łupkach i glebie mineralnej i są zbierane w oparciu o ich optymalny smak i dojrzałość. Wino fermentowane na zimno w zbiornikach ze stali nierdzewnej zapewnia naturalną kwasowość, zapewniając idealną równowagę, która jest odświeżająco rześka i pozostawia podlewanie na więcej.RELAX Riesling jest sfermentowany lekko wytrawny ze wspaniałym owocowym bukietem i intensywnymi smakami jabłek i brzoskwiń z nutą cytrusów.RELAX Riesling jest pyszny sam w sobie! Ale idealnie pasuje do różnych potraw, od grillowanych owoców morza i drobiu po pikantne dania azjatyckie i świeże sałatki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn