Refried Fasolowo-kukurydziane Quesadillas
Refried Fasolowo-kukurydziane Quesadillas to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 20g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pełnoziarnistą kukurydzę, ser monterey jack, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Refried bean quesadillas, Kukurydza i czarna fasola Quesadillas, oraz Quesadillas z czarnej fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce i dobrze wymieszaj.
Rozłóż około 1/2 szklanki mieszanki fasoli na każdej z 4 tortilli, a na wierzchu każda z 3 łyżkami sera i pozostałymi tortillami.
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj 1 quesadilla, i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty.
Usuń quesadilla z patelni; odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi quesadillasami.
Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny.
Podawać na ciepło z kwaśną śmietaną.
Dekoruj gałązkami kolendry i papryką jalapeo, w razie potrzeby.