Refried Fasolowo-kukurydziane Quesadillas

Refried Fasolowo-kukurydziane Quesadillas
Refried Fasolowo-kukurydziane Quesadillas to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 20g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pełnoziarnistą kukurydzę, ser monterey jack, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Refried bean quesadillas, Kukurydza i czarna fasola Quesadillas, oraz Quesadillas z czarnej fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce i dobrze wymieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Rozłóż około 1/2 szklanki mieszanki fasoli na każdej z 4 tortilli, a na wierzchu każda z 3 łyżkami sera i pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj 1 quesadilla, i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty.
5
Usuń quesadilla z patelni; odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi quesadillasami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny.
7
Podawać na ciepło z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
8
Dekoruj gałązkami kolendry i papryką jalapeo, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PaprykaPapryka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn