Redukcja Żurawiny

Redukcja Żurawiny
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Redukcja żurawiny może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Bittersy angostura, sok żurawinowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Redukcja Wołowiny, Red Wine Reduction, oraz Grillowana końcówka Tri Z Redukcją czerwonego wina.

Instrukcje

1
Gotować pierwsze 4 składniki w średnim rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 4 do 5 minut lub do gładkiej. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż ciecz jest zmniejszona o połowę i lekko zagęszczony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj rozmaryn; przykryć i odstawić 5 minut. Odrzuć rozmaryn. Chłodna mieszanka 30 minut. Przykryć i schłodzić 1 godzinę. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn