Red Wine Reduction
Red Wine Reduction to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie SOS. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka gałązki tymianku, masło, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowana końcówka Tri Z Redukcją czerwonego wina, SOS redukcyjny z czerwonego wina (Marchand du Vin), oraz Przegrzebki smażone na patelni z redukcją białego wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu umieścić pieczony bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 20 minut).
Umieść wywar w misce; utrzymuj ciepło.
Połączyć Wino i kolejne 3 składniki (przez tymianek) na patelni na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (o 8 protokół). Wymieszać w gotowym wywarze; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 2/3 szklanki (o 7 protokół). Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać masło, 1 łyżeczkę na raz, mieszając, aż masło się rozpuści. Wymieszać z solą i pieprzem.