Red Velvet Swirl Brownies
Przepis Red Velvet Swirl Brownies jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 288 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać masło, serek, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies, Red Velvet-Peppermint Swirl Brownies, oraz Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 8 na 8-calową patelnię do pieczenia
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Masło 8 na 8-calową patelnię do pieczenia i odstawić.
Warstwa Brownie: w rondlu na średnim ogniu roztopić masło.
Wyjąć masło do dużej miski i dodać cukier, wanilia, kakao w proszku, sól, barwnik spożywczy, i ocet, w tej kolejności, mieszając między dodatkami.
Jajka ubić w małej misce i wymieszać z mieszanką kakaową. Złóż mąkę, aż lekko połączysz. Wymieszać orzechy włoskie i wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia, oszczędzając 1/4 szklanki ciasta na wierzch.
Twarożek warstwa: wymieszać serek, cukier, jajko, i wanilii w średniej misce. Delikatnie rozprowadzić warstwę twarogu na wierzchu ciasta brownie na patelni. Dollop pozostałą ciasto brownie nad warstwą sera. Używając szaszłyka lub końcówki noża, przeciągnij końcówkę przez mieszankę twarogu, aby utworzyć wirowy wzór.
Pieczemy ciasteczka przez 30 minut.
Wyjąć do regału chłodzącego i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed cięciem.