Red Velvet Cake by Duncan Hines®
Red Velvet Cake by Duncan Hines® to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedrogi deser dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz kremowy lukier z serem śmietankowym, wodę, mieszankę ciast velvet premium i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Mieszanki Do Ciast Duncan Hines, Neapolitańska Krówka i wycieczka do kuchni testowej Duncan Hines, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F dla patelni metalowych lub szklanych, 325 stopni F dla ciemnych lub powlekanych patelni. Nasmaruj boki i dno każdej patelni ze skróceniem. Mąka lekko. (Użyj kubków do pieczenia na babeczki).
Wymieszać suchą mieszankę, wodę, olej i jajka w dużej misce z małą prędkością do zwilżenia (około 30 sekund). Beat ze średnią prędkością przez 2 minuty.
Wlać ciasto do patelni i natychmiast piec.
Piec na patelni 13 x 9 cali przez 35-38 minut.
Dodaj 3-5 minut, aby piec czas na ciemne lub powlekane Patelnie. Ciasto odbywa się, gdy wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta.
Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 15 minut. Ostudzić całkowicie przed lukrem.