Red Velvet Biscotti
Red Velvet Biscotti może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 26. Ten przepis z Cookie Madness ma 663 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy czekoladowe itp, jajka, aksamitne ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Red Velvet Biscotti, oraz Red Velvet Biscotti.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.In duża miska do mieszania, wymieszać mieszankę ciasta, mąkę, olej i jajka. Ciasto będzie bardzo grube, więc może być konieczne użycie mocowania wiosła lub rąk, aby je połączyć. Wymieszać z frytkami i orzechami. Uformuj ciasto w prostokąt o 15×4 cale na nieczystej blasze do pieczenia. Jeśli użyłeś białych chipsów, upewnij się, że wszystkie są zagnieżdżone w cieście i nie wystają na wierzchu, w przeciwnym razie mogą stać się brązowe.
Piec prostokąt przez około 22 minuty.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez pół godziny.
Przenieś prostokąt na deskę do krojenia i za pomocą ząbkowanego noża, wykonaj ukośne cięcia prostokąta, odstępy Około ½ do ¾ Cala między każdym cięciem. Odstawić pokrojone kawałki na blasze do pieczenia i piec w 350 przez około 12 minut. Sprawdź, jak twarde stały się krawędzie. Jeśli nie wydają się wystarczająco ostre, a centra są nadal miękkie, wyłącz piekarnik i pozostaw biszkopty w ciepłym piekarniku na około 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.