Red Snapper Puttanesca
Przepis Red Snapper Puttanescan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na $6.59 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz filety z Lucjana, pietruszkę płaską, gałązki pietruszki płaskiej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Braised Red Snapper Puttanesca, oraz Szybkie duszone czerwone Snapper Puttanesca z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177° (180C).
Filety z Lucjana umieścić w płytkim szklanym naczyniu do pieczenia i polać sokiem z cytryny i pieprzem.
Aby zrobić sos, na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, podgrzać olej.
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć, często mieszając, przez 2 protokół.
Dodaj pomidory, oliwki, kapary, anchois, bazylia, oregano i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Polać filety sosem i polać posiekaną natką pietruszki. Przykryć folią aluminiową i piec, aż ryba po prostu oddziela po naciśnięciu widelcem, około 30 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Aby służyć, podziel na 4 pojedyncze talerze. Na wierzch każdy z cytryny klin i gałązkę pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.