Red Snapper in Crazy Water: Acqua Pazza może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 4. Na 6,56 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 526 kalorii, 66g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz wino, sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Dorada w szalonej wodzie (oratan all ' Acqua pazza), Pesce all 'Acqua pazza (ryba gotowana w "szalonej wodzie"), oraz Red Snapper in Acqua Pazza.
Instrukcje
1
Przyprawić kawałki ryb solą, pieprzem i przyprawami z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
2
Rozgrzać dużą głęboką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, płatki czerwonej papryki, czosnek i anchois. Roztopić sardele w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Sardele
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj snapper, skórę bokiem w dół i chrupiącą skórę. Obróć i brąz ryby w oleju 3 mintutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Snapper
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać wino i odsmażyć patelnię (podnieść kapary), następnie dodać suszone kawałki pomidorów, kapary i szalotki i wymieszać z bulionem z kurczaka. Delikatnie wymieszaj gulasz / zupę lub "kropielnicę", aby nie rozbić ryby. Przynieś bulion na wolnym ogniu i gotować kolejne 3 do 5 minut, aby połączyć smaki.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.