Red Skin Potato Mash
Red Skin Potato Mash może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka szalotki, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tacos Ze Skórki Ziemniaczanej, Zupa Ziemniaczana Ze Skórką, oraz Loaded Potato Skin Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż ziemniaki do dużego garnka i przykryj wodą. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia.
Dodać dużą szczyptę soli i gotować, odkryte, na umiarkowanie dużym ogniu, do przetargu widelec, o 25 protokół.
Odcedzić ziemniaki i wrócić do garnka.
Potrząśnij garnkiem na umiarkowanie wysokim ogniu, aby wysuszyć ziemniaki. Z ognia lekko rozgnieść ziemniaki.
Dodać masło i mleko i zacieru aż włączone. Wymieszać szalotki, doprawić solą i pieprzem i podawać.