Red Pepper Rouille and Shrimp Toasts
Red Pepper Rouille and Shrimp Toasts is a bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka nici szafran, krewetki, pieprz cayenne, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bouillabaisse z Rouille i grzankami czosnkowymi, Rouille Z Czerwonej Papryki Pieczonej, oraz Szkoła gotowania: Bouillabaisse z czerwoną papryką Rouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. drobno posiekaj ząbki czosnku z pieprzem cayenne i szafranem w mini procesorze.
Dodać prażoną czerwoną paprykę i ocet do procesora; blend do prawie gładka. Zmiksować z majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieść 1/3 Puchar rouille do średniej miski.
Dodaj krewetki i wrzucić do herbu. Ułóż plastry bagietki na zakwasie na blasze do pieczenia.
Rozłóż każdy kawałek z rouille.
Piec do dna tostów są chrupiące i rouille jest ciemniejszy kolor, o 10 protokół.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj krewetki, rozprzestrzeniania się w jednej warstwie. Gotować, aż tylko rumiane i nieprzezroczyste w centrum, o 2 protokół na stronę. Układaj toasty na talerzu.
Umieść 2 krewetki na każdym toście; posypać tosty z kaparami.