Red Pepper-Black-Eyed Pea Salsa

Red Pepper-Black-Eyed Pea Salsa
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Red Pepper-Black-Eyed Pea Salsa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 31 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka pieczonej papryki, sól, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ciastka z czarnego groszku z salsą żurawinowo-czerwoną papryką, Paszteciki z groszku z czosnkiem pieprz Salsa, oraz Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w dużej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia7
Magazyn