Red Pea Bisque z rumem Flambé
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Bisque z Red Pea z rumem Flambé. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gałązkę tymianku, rum, fasolkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Sałatka Z Zimnego Groszku, oraz Banana Flambe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i tymianek; smażyć, aż cebula będzie miękka, o 8 protokół.
Dodaj 4 szklanki bulionu, mleko kokosowe i fasolę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, 1 1/4 do 1 3/4 godzin.
Odstawić 1 szklankę fasoli. Pracując partiami, przecier pozostałą mieszaninę w blenderze, aż będzie gładka. Do tego samego garnka dodajemy fasolę i Sherry. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.) Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przerzedzenie z bulionem w razie potrzeby; zachować ciepło.
Umieść rum w ciężkiej małej patelni. Przynieś na wolnym ogniu. Ostrożnie zapalić rum. Gdy płomienie ustąpią, podziel zupę na 6 misek, skrop rumem, posyp szczypiorkiem i podawaj.
* Dostępne w wielu supermarketach oraz na rynkach indyjskich, Południowo-azjatyckich i łacińskich.