Red-Onion Mojo
Red-Onion Mojo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 164 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści kolendry, bardzo cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Red Onion Mojo, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Spódnica steki z czerwoną cebulą Mojo.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć do miękkości i półprzezroczyste, ale nie Brązowy, o 10 protokół. (Można przygotować 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej. Podgrzać na średnim ogniu przed kontynuowaniem.)
Dodaj sok z limonki do cebuli i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn lekko się zmniejszy, o 3 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Cebulę wyjąć z ognia. Wymieszaj liście kolendry.