Red Chili Malina Bites
Przepis Red Chili Malina Bites jest gotowy w około 1 godzinę i 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, ciężki krem, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Malina almond bites, Malina Salsa Bites, oraz Malinowy Sernik Bites.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: plastikowa forma bonbon
Wlać 1 szklankę / 200 g cukru do średniego garnka.
Dodać maliny i odrobinę soku z cytryny i wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. W oddzielnej małej misce wymieszaj pozostałe 1/4 szklanki / 50 gramów cukru z pektyną, aby zapobiec zbrylaniu się. Gdy mieszanka owoców się zagotuje, dodaj mieszankę pektyn i cukru oraz chili w proszku i kontynuuj gotowanie przez 15 minut.
Wyjąć mieszaninę z ognia i odstawić do ostygnięcia.
W małym rondlu na średnim ogniu umieścić śmietanę i czerwony proszek chili.
Umieścić posiekaną czekoladę w dużej misce.
Gorącą śmietanę polać posiekaną czekoladą i delikatnie ubijać do połączenia. Upewnij się, że cała czekolada rozpuściła się w kremie, a mieszanina jest bardzo gładka. Po rozpuszczeniu czekolady, dodać masło i ubijać, aż dobrze wymieszane. Twój ganache powinien być bardzo gładki i lśniący.
Niech ganache ostygnie do temperatury pokojowej.
Do montażu: wyłożyć plastikową formę bonbon z hartowanej czekolady.
Umieść dżem z czerwonych malin chili w torebce i wypełnij formę do połowy dżemem.
Umieść czerwony chili czekoladowy ganache w torbie rurki. Resztę formy napełnij bardziej hartowaną czekoladą.
Umieść formę w lodówce i pozostaw na około 20 minut. Gdy czekolada jest w pełni ustawiona, ostrożnie Rozpakuj i ciesz się.