Red Berry Hibiskus Lemoniada
Red Berry hibiskus Lemoniada może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 179 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, wodę, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Truskawkowy hibiskus-lemoniada herbaciana, Żelatyny Hibiskusowo-Jagodowe, oraz Makarony czekoladowo-Hibiskusowe z Ganache z hibiskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj jagody i cukier.
Podgrzać na średnim ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż jagody uwolnią soki i rozpuszczą cukier.
Używając blendera zanurzeniowego lub w zwykłym blenderze, mieszankę jagodową puree, aż będzie gładka.
Wlej mieszaninę przez sitko z drobnej siatki ustawione na dużej misce; naciśnij jagody, aby wyodrębnić jak najwięcej puree. Wyrzucić substancje stałe; odstawić syrop jagodowy do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
W 4-filiżanki szklanki miarki, połączyć wrzącej wody i torebki herbaty; niech strome 5 minut.
Wyjąć torebki; odstawić herbatę do ostygnięcia.
W dużym dzbanku wymieszaj sok z cytryny i wodę.
Dodaj schłodzony syrop jagodowy i herbatę hibiskusową; dobrze wymieszaj, aby połączyć.