Red Bell Pepper Coulis
Red Bell Pepper Coulis to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, wino, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodać czerwoną paprykę i szalotkę; saute do miękkości. Wymieszać z białym winem i bulionem z kurczaka i dusić na małym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Gdy mieszanina zostanie zmniejszona, wymieszaj kwaśną śmietanę i przenieś mieszaninę do blendera. Puree aż będzie gładkie. Podgrzać przed podaniem w razie potrzeby.