Red Bean Chipotle Burgers
Red Bean Chipotle Burgers to amerykański przepis, który służy 6. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, jasnoczerwoną fasolę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Chipotle-hamburgery z fasolą w sosie kolendrowym, Burgery z czarnej fasoli z Chipotle Slaw, oraz Burgery z czarnej fasoli z ketchupem chipotle.
Instrukcje
Cebulę i czosnek włożyć do robota kuchennego i pulsować, Aby grubo posiekać.
Dodać fasolę i proces aż grubo posiekane.
Dodaj pozostałe składniki i proces aż dobrze wymieszane-tylko nieco bardziej masywne niż refried fasoli. Spryskaj nieprzywierającą blachę do ciastek lub silikonową matę do pieczenia lekko olejem rzepakowym. Użyj łyżki, aby zgarnąć mieszaninę hamburgera na blasze do pieczenia, wygładzając go na sześć pasztecików. (Najłatwiej jest to zrobić, wykonując sześć "stosów" fasoli i używając łyżki, aby wygładzić wierzch i zaokrąglić krawędzie pasztecików.)
Piec około 15 minut. Gdy dna są lekko rumiane i zaczyna się chrupiące, włączyć hamburgery i gotować 10-15 więcej minut, aż druga strona jest brązowy. Nie przegotować lub będą trudne!
Podawać natychmiast z akompaniamentami według uznania. Te dobrze trzymają się w lodówce i można je podgrzać na szybki lunch.