Rebecchini (Hot Polenta Sandwiches)
Rebecchini (Hot Polenta Sandwiches) może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką wodę, polentę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Pieczone Medaliony Polenta Z Szynką, oraz Croste Di Polenta Con Cicoria (Polenta Crust z duszonym Chico.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 1 duży arkusz ciastek
Wyszczotkuj arkusz ciastek olejem roślinnym i odstaw na bok.
W średnim rondlu podgrzej wodę do wrzenia i dodaj sól.
Ubijając energicznie, wlać polentę powoli cienkim strumieniem, a następnie gotować do dość grubego, około 1 minuty, przełączając się na drewniany patyk, aby wymieszać, gdy polenta zgęstnieje.
Wlać polenta na arkuszu cookie i rozprowadzić na płasko, aż pokryje arkusz, o grubości około 1-8 do 1/4 cala. Pozostawić do ostygnięcia 1 godzinę.
Opłucz sardele i usuń głowy, płetwy i kości. W małym rondlu, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu z czosnkiem i gotować, aż tylko jasnobrązowy.
Dodać anchois i kapary i mieszać aż do rozbicia na pastę.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Wlać 3 cale oleju do patelni o wysokości 6 cali i podgrzać do 360 stopni F. podczas gdy olej się nagrzewa, pokrój polentę na 2-calowe rundy za pomocą szklanki grappy lub foremek do ciastek, uzyskując około 40 sztuk.
Umieść 1/4 mieszanki łyżeczki sardeli na jednym dysku polenta i zrób kanapkę, przykrywając drugim dyskiem polenta. Każdą kanapkę posmarować mąką, następnie jajkiem i smażyć na złoty kolor, około 3 minut. Kontynuuj, aż wszystkie kanapki są gotowe i podawać na gorąco.