Rebecchini (Hot Polenta Sandwiches)

Rebecchini (Hot Polenta Sandwiches)
Rebecchini (Hot Polenta Sandwiches) może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką wodę, polentę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Pieczone Medaliony Polenta Z Szynką, oraz Croste Di Polenta Con Cicoria (Polenta Crust z duszonym Chico.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 1 duży arkusz ciastek
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Wyszczotkuj arkusz ciastek olejem roślinnym i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
W średnim rondlu podgrzej wodę do wrzenia i dodaj sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Ubijając energicznie, wlać polentę powoli cienkim strumieniem, a następnie gotować do dość grubego, około 1 minuty, przełączając się na drewniany patyk, aby wymieszać, gdy polenta zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wlać polenta na arkuszu cookie i rozprowadzić na płasko, aż pokryje arkusz, o grubości około 1-8 do 1/4 cala. Pozostawić do ostygnięcia 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Opłucz sardele i usuń głowy, płetwy i kości. W małym rondlu, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu z czosnkiem i gotować, aż tylko jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
7
Dodać anchois i kapary i mieszać aż do rozbicia na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
8
Zdjąć z ognia i odstawić.
9
Wlać 3 cale oleju do patelni o wysokości 6 cali i podgrzać do 360 stopni F. podczas gdy olej się nagrzewa, pokrój polentę na 2-calowe rundy za pomocą szklanki grappy lub foremek do ciastek, uzyskując około 40 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
GrappaGrappa
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Umieść 1/4 mieszanki łyżeczki sardeli na jednym dysku polenta i zrób kanapkę, przykrywając drugim dyskiem polenta. Każdą kanapkę posmarować mąką, następnie jajkiem i smażyć na złoty kolor, około 3 minut. Kontynuuj, aż wszystkie kanapki są gotowe i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn